søndag 11. september 2011

Fylte paprika med kyllingkjøttdeig og sopp, nam nam

Dette er kjempegodt ! Jeg la til litt stekt trompetsopp, og serverte ovnstekte potetbåter med hyllebæreddik ved siden av. Perfekt lørdagsmat!


400 gr kyllingkjøttdeig
1 stk løk, hakket
1 ts salt
0,25 ts pepper
1 ts chilipulver
0,5 ts pepper
2 ss hakkede friske urter (feks
rosmarin, basilikum, timian)
2 dl fetaost
2 dl fløte blandet med 1 ss soyasaus
4 stk paprika i valgfrie farger

Fremgangsmåte:

Skjær av toppen på paprikaene og fjern frøene.
Fres løk og kjøttdeig i panne med litt olje. Dryss over krydder.

Legg paprikaene i en stor ildfast form og fyll dem med stekt kjøttdeig og fetaost Hell litt fløte over hver av dem, og dryss revet ost på toppen. Sett formen i ovnen ved 200 °C, og stek i ca. 20 minutter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar